Eşya Depolama Çeşitleri

Evinizin, iş yerinizin ya da evraklarınızın depolanması için sizlere sunduğumuz depomuzdaki oda çeşitlerini inceleyebilirsiniz.Sizlere sunduğumuz depolar şu şekilde;

Depo Borabey S

Depo Borabey M

Depo Borabey L

Palet üstü depo

Evrak depo

Kurumsal depo

Mini depo, midi depo, maxi depo, paket üstü depo, evrak depo ve kurumsal depo çalışmaları yapıyoruz.Depolamak istediğiniz eşya'ya göre uygun (odayı) depoyu tercih edebilirsiniz.Depolama işleminde eşyaların herhangi bir zarar görmemesi adına eşyaları özenle paketliyoruz.Paketleme işlemi sırasında özel ürünler kullanıyoruz.Böylelikle eşyaların ve evrakların depo içerisinde hem zarar görmemesini sağlıyor hem de düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlıyoruz.

S depolar 2×2 metre depolama hacmine sahiptir.

M depolar 2×3 metre depolama hacmine sahiptir.

L depolar 3×3,5 metre depolama hacmine sahiptir.

Palet üstü depolar 80 x 120 cm ve 1,5 metreküp depolama hacmine sahiptir.

Evrak depolar 3×5 metre depolama hacmine sahiptir.

Yukarıda yer alan depo özelliklerinin yanında kurumsal depoların özellikleri talep üzerine belirleniyor. Deponun alanı ve hacmi istek üzerine ayarlanırken güvenilir depolama hizmeti veriliyor.

Antalya Nakliyat Sektöründe Eşyalarınızı Paketliyoruz

Depolama ve taşımacılık işlemleri kadar eşya paketleme işlemi de önemlidir.Eşyaların güvenliğinin sağlanması, eşyaların herhangi bir hasara uğramaması, eşyaların düzenli ve korunaklı bir şekilde yerleştirilmesi, taşınması için paketleme önemlidir.Firma olarak çeşitli malzemelerle paketleme yapıyoruz. Kullandığımız malzemeler yüksek kaliteye sahip olduğu için eşyaları güvenle koruyor. Antalya Borabey Nakliyat ve depolama alanında verdiğimiz eşya paketleme hizmeti için eşyaların durumuna göre malzeme seçiyoruz. Kırılacak eşyalar için farklı malzemeler, çizilecek veya yırtılacak eşyalar için farklı malzemeler kullanıyoruz.Ekip olarak taşımacılığa ve depolamaya gösterdiğimiz özeni paketlemeye de gösteriyoruz.Profesyonellikle hareket ediyor, eşyalarınızı özenle paketliyor ve oda'lara yerleştirme yapıyoruz.

Eşyalarınızı paketlerken öncelikle eşyaların genel kontrolünü yapıyoruz.Eşya üzerinde hasar varsa not alıyoruz.Ardından eşya için uygun malzeme ile paketleme işlemini gerçekleştiriyoruz.Paketleme işlemi sonrasında eğer eşyalar taşınacaksa taşıyoruz.Eşyalar depolanacaksa depolama işlemini yapıyoruz.Ekibimiz, paketleme sırasında hızlı ve doğru bir şekilde çalışmaları gerçekleştiriyor.Böylelikle paketleme esnasında herhangi bir sorun oluşmuyor, geçen süre en iyi şekilde değerlendirildiği için zamandan tasarruf sağlanıyor.