Anasayfa Blog Antalya Eşya Depolama Firmaları

Tüm Bloglar

Banner

Antalya Eşya Depolama Ve Taşıma Şirketiyiz

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Sigortalı Eşya Deposu

14 Şubat 2023
Banner

Antalya Ev Eşyası Deposu - Eşya Depolama

10 Şubat 2023
Banner

Eşya Depolarının Bakımı

25 Mayıs 2023
Banner

Antalya Eşya Depolama Talebin'de Bulunmanız

10 Şubat 2023
Banner

Eşya Depolama Firmaları Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

10 Şubat 2023
Banner

Eşya Depo Nakliyatı - Eşya Depolama

10 Şubat 2023
Banner

Kiralik Depo Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

14 Şubat 2023
Banner

Antalya Depo Kiralama Şirketiyiz

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Parça Eşyalar için Nakliyat Hizmeti

14 Şubat 2023
Banner

Antalya Eşya Deposu Nasıl Çalışır?

10 Şubat 2023
Banner

Borabey Ev Eşya Depolama Tesisi

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Eşya Depolama Fiyatları

10 Şubat 2023
Banner

Kurumsal Ev Eşya Depolama

25 Mayıs 2023
Banner

E-Ticaret Depolama Ne Demektir

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Eşya Depolama Firmaları

14 Şubat 2023
Banner

Villa Eşyası Depolama Hizmeti - Eşya Depolama

9 Şubat 2023
Banner

Lara Eşya Depolama Fiyatları

25 Mayıs 2023
Banner

Eşya Depolama Evden Eve Nakliyat

3 Ocak 2023
Banner

Borabey Eşya Depolama Şirketi

9 Şubat 2023
Banner

Antalya Ev Eşyası Depolama İşlemleri

9 Şubat 2023
Banner

Antalya Eşya Depolama Hizmetleri

11 Şubat 2023
Banner

Antalya Ev Depo Kiralama

9 Şubat 2023
Banner

Kiralık Ev Eşyası Deposu

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Ev Eşya Depolama Fiyatları

10 Şubat 2023
Banner

Ev Eşya Depo,Depolama Firmaları

14 Şubat 2023
Banner

Kepez Eşya Depolama Fiyatları

2 Nisan 2023
Banner

Antalya Eşya Depolama Firması

25 Mayıs 2023
Banner

Eşya Deposu Çeşitleri

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Ofis Depolama Hizmetleri

10 Şubat 2023
Banner

Antalya Ekonomik Eşya Depoları

10 Şubat 2023
Banner

Ev Eşyası Depolama-Nakliye Ücretleri

21 Mayıs 2023
Banner

BOrabey Depo Depolama

1 Haziran 2023
Banner

Antalya Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

21 Mayıs 2023

Antalya Eşya Depolama Firmaları

Son Güncelleme: 14 Şubat 2023

Antalya Eşya Depolama Firmaları 

Ofisler de, daireler de ve depolar da kullanılmayan bir dünya eşya bulunmaktadır. Hane sahipleri, söz konusu bu eşyaların belirli bir süre saklanması için eşya depolama firmaları ile iletişime geçmektedir. Bahsi geçen hizmeti sağlayan evden eve nakliye firmamız, her türlü malzemeyi, mobilyaları ve seri imalat ürünlerini sorunsuz bir şekilde saklamaktadır. Firmamızın deposu, hijyenik olmakla beraber yüzde yüz güvenlidir. Ayrıca ev eşyası depolama hizmetleri Antalya'nın tüm semt ve ilçeleri için verilmektedir. Ekiplerimiz talep edilen adreslere gelerek saklanması istenen eşyaları ambalajlamaktadır. Yükleme sırasında da eşyaların zarar görmesi, deforme olması engellenmektedir. Eşya depolama hizmetleri her türlü yük için verilebilmektedir.  


Firmamızın saklama alanları oldukça geniştir. Yine saklama alanlarımız kapalı ve güvenli olmakla beraber çevresel etkenlere karşı da korunaklıdır. Evden eve nakliye firmamız, tadilata girmiş olan daire veya ofisler için de günlük ta da haftalık depolama hizmeti vermektedir. Depolama süresi müşterilerimiz tarafından belirlenmektedir. Aylık veya yıllık gibi istenilen süre kadar depolama desteği sağlanmaktadır. Eşya depolama hizmeti ciddi bir profesyonellik gerektirmektedir. Depolanacak olan tüm eşyalar özenle paketlenmeli ve aynı özenle araçlara yerleştirilmelidir. Ancak bazı firmalar işini düzgün bir şekilde gerçekleştirmemektedir. Örneğin bahsi geçen eşyalar özensiz bir şekilde ambalajlanmaktadır. Bu nedenle de taşıma sırasında deforme olmaktadır. Antalya eşya depolama hizmeti, sadece profesyonel firmalar bünyesinden alınmalıdır. Ayrıca hizmet öncesin de firmalar hakkın da detaylı araştırmaların yapılması da çok önemlidir. 

Eşyaların hangi şekilde depolanacağı hakkın da bilgiler edinilmelidir. Firmamız ise profesyonel ve kurumsal çalışma prensibi sayesin de müşterileri memnuniyeti sağlamaktadır. Antalya eşya depolama hizmetleri ekonomik fiyatlar ile verilmektedir. Ambar yükleri, komple mobilyalar, seri imalat veya tekstil ürünleri profesyonel bir şekilde muhafaza edilmektedir. Antalya Bora bey Nakliyat Ve Depolama firmamız, yüksek katlı binalar da bulunan eşyalar için asansör sistemi temin etmektedir. İşcilik uygulamaları sırasında hiçbir eşya zarar görmemektedir.

Eşya depolama firmaları içerisin de en ekonomik hizmeti almak yerine en kaliteli hizmeti almak ilk amaç olmalıdır. Çünkü saklanan eşyaların maddi değerleri oldukça fazladır. Bu eşyaların zarar görmesi halin de ağır maddi kayıplar ile karşılaşılmaktadır. Firmamız fiyat noktasında mümkün mertebe en uygun hizmeti sunmaktadır. Ayrıca tüm hizmetler tamamen sigortalı bir şekilde verilmektedir. Eşya depolama firmaları seçimin de bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Örneğin bazı nakliyeciler  derme çatma alanlar da depolama hizmeti sunmaktadır.

 Bu gibi alanlar da depolanan eşyalar kullanılmaz bir hale gelmektedir. Antalya Bora bey, deforme olması veya kayıp olması asla söz konusu değildir. Antalya Bora bey Eşya Depolama Firmaları sayesin' de pek çok müşterimiz geleceğe güzel yatırımlar yapmaktadır. Firmamıza gelen talep ve istekler hızlı bir şekilde onaylanmaktadır. Depolanması istenen tüm eşyalar 1 iş günü içerisin de talep edilen adreslerden teslim alınmaktadır.

Ev eşyası depolama hizmeti, Bora bey eşya depolama tarafından verilmektedir. Yaşam alanların da bulunan tüm mobilyalar, beyaz eşyalar, koltuk ve yatak takımları sorunsuz bir şekilde muhafaza edilmektedir. Tadilata girmiş olan daireler için günlük araç desteği sağlanmaktadır. Ev eşyası depolama ekiplerimiz, mobilyaların de montajını gerçekleştirdikten sonra ambalajlama çalışmalarına başlamaktadır. Tüm eşyalar dikkatli bir şekilde kamyonlara yerleştirilmekte ve ardından depolama alanlarımıza getirilmektedir. Boşaltma uygulamaları sırasında da eşyaların zarar görmesi engellenmektedir. Ev eşyası depolama hizmetimiz, güvenli bir şekilde verilmektedir. Ayrıca her müşterimize özel kilitli odalar tahsis edilmektedir. 

Bu sayede de eşyaların birbirine karışma riski ortadan kaldırılmaktadır. Firmamız, zarar gören eşyaların maddi değerlerini hesaplayarak müşterilerimize ödeme yapmaktadır. Mal sahiplerinin en ufak bir mağduriyet yaşaması söz konusu değildir. Ev eşyası depolama firmamız aynı zaman da gelen geri iade taleplerini de 1 iş günü içerisin de karşılamaktadır. Depolama alanlarımızın tamamı 7/24 güvenlik kameraları ile takip edilmektedir. Maddi açıdan çok değerli olan eşyalar için özel bölmeler oluşturulmaktadır. Depolama hizmetlerin de ilk önceliğimiz eşyaların güvenliğinin maksimum bir düzey de sağlanmasıdır.


Eşya depolama fiyatları yük sayısına göre değişmektedir. Maliyet hesaplamaları yapılırken depolama süresi ön planda tutulmaktadır. 1+1,2+1,3+1 ile 4+1 daireler de bulunan eşyaların depoma ücretleri farklıdır. Firmamız ise büyük daireler ve çoklu eşyalar için yüzde 25’lik indirimler yapmaktadır. Paketleme, geri iade, sökme ve takma gibi uygulamalar için ekstra bir ücret talep edilmesi söz konusu değildir. Eşya depolama fiyatları yapılan ekspertiz çalışmalarından sonra belirlenmektedir. Firmamız komple mobilyalar, fabrika imalat ürünleri ve ev eşyaları için ekstra yüzde 10’luk indirimler gerçekleştirmektedir. Piyasa merdiven altı depolar üzerinden hizmet veren firmalar tarafından talep edilen tutarlar cazip gelebilir. 

Ancak bu tür depolar da saklanan eşyaların sağlıklı bir şekilde kalması söz konusu değildir. Depolama fiyatları kadar önem arz eden diğer bir nokta sunulan hizmetin kalitesidir. Firmamızın fiyat politikasını öğrenmek için müşterileri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bünyemiz de kapalı kasa kamyon ve kamyonet gibi pek çok araç modeli yer almaktadır. Tüm yükler sigortalı bir şekilde taşınmaktadır.